2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Артем
Advanced Member
Повідомлень: 365
З нами з: 04 вересня 2007, 08:33
Розряд: 2p

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Артем »

Ми багато років знаємо Дмитра Олександровича (хтось більше, хтось менше). Людина не любить писати слова, що тут вдієш :)
Vassko
Тренер
Повідомлень: 1409
З нами з: 20 березня 2003, 09:26
Розряд: 4d
Звідки: Киев
Контактна інформація:

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Vassko »

Юлия Павловна: судя по своему опыту, коментариев и действий ПО СУТИ поднятых Вами вопросов, не будет. За то могут прицепиться к ФОРМЕ. Что в принципе и сделано уже.

Артем: Такой себе из тебя переводчик, имхо. Наполовину правильно перевёл. Дмитрий Александрович хотел сказать то что сказал :
Dmitriy писав: 07 січня 2019, 17:52 Громадянка Кротович, не треба волати як навіжена, тут не глухі. І свої поради тримайте при собі. Краще займіться своїм вихованням, ніж щось радити коли вас не питають. Що стосується турніру, то ми проведемо його без вашої допомоги і найкращим чином.
Это как примерно следующее:
vikkis писав: 17 вересня 2018, 15:41 Але... висловлювати публічно свою оцінку, не приклавши жодних зусиль до проведення цього змагання та без запиту на вашу думку, це що найменше невічливо! Або пропонуйте свою допомогу, або не плутайтесь під ногами.
Якщо ваща думка буде мати запит - її спитають.
И Дмитрий Александрович прав, это в том, что дело в воспитании. Мне вот кажется , что какой бы ты уставший не был, чем бы не занимался, у тебя не получится написать что-либо подобное. В общественном месте. Девушке. Воспитание не такое у тебя, имхо.
Что имел ввиду Дмитрий Александрович каждый, я думаю, решит для себя сам. Многие меня тоже знают много лет. Ну не люблю я лжи, хамства, двойных стандартов, лицемерия и т.д.. И ещё когда мои( и не только мои) права нарушаются или их лишают. Ну что тут сделаешь :)
И поэтому мне лично очень тяжело согласиться с твоим предложением отнестись с пониманием ( ну не понимаю я такого отношения).
Зы. Пообщался с админом форума. От него поступило предложение выложить ссылку на цитату vikkis , приведенную здесь. Чтобы не получалось вырванная из контекста фраза. Сам об этом думал, но забыл. Спасибо админу, что напомнил. Выкладываю, цитата взята отсюда: https://forum.ufgo.org/viewtopic.php?f= ... 9&start=30 4я страница.
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Наталья »

Бачите, "багато років", "не відповіли на запитання", все це та інше - спроби налагодження комунікації та отримання зручних для себе відповідей у несприятливому інформаційному середовищі, яке таким є вже дійсно "багато років" завдяки певним особливостям (освіта, виховання, вплив багаторічних шкідливих звичок) дописувачів.
По суті.
1. Питання Світлани та Юлі - щодо місця, часу проведення одного з турнірів (!), що буде проходити під час Українського Го Конгресу, та за яким будуть нараховуватись парні очки та поданий звіт до МінСпорту. На це питання відповідь дав Артем.
2. Також отримали роз'яснення про можливість затвердження технічного регламенту (станом на початок змагань та кількісного і якісного складу учасників, за рішенням Головного судді).
viewtopic.php?f=53&t=23569&p=94189#p94189
...
Це зроблено якраз для того, щоб неупереджені та чесні учасники змагань не починали маніпуляцій за півроку до цих змагань, а замість того тренувались, як і належить спортсменам.
3. За моїми власними спостереженнями, під час партії особисто Василь Іванович може і застосовує психологічний вплив, який виражає: скаргами до судді, гучним ударом по годиннику, запізненнями, диханням в обличчя неповнолітнім суперникам щойно випаленою цигаркою (останній випадок такий спостерігала особисто, під час Чвертьфіналу Чемпіонату України, у квітні 2018 року, разом з іншими учасниками змагань). І це не є спортивною поведінкою. І дописи з дотепами, це також підливання масла у вогонь. І це і є деструктивна діяльність. Постійна. Також ці маніпуляції вносять розлад у Го-спільноту, замість об'єднувати, руйнують.
За кожної можливої нагоди.
...
Все буде добре, і Конгрес, і інші змагання відбуватимуться як слід, на високому рівні. І суддівство, і звітність буде і порядку.
...
Український Го Конгрес знову прийматиме гостів з інших країн. Всі, кому цікаво відчути атмосферу Конгресу, ласкаво просимо. А кому це нецікаво, прохання, не заважайте рости неповнолітнім дітям, не псуйте життя. Не заважайте розвитку виду спорту в Україні.
Аватар користувача
Gelya
Advanced Member
Повідомлень: 302
З нами з: 09 грудня 2009, 18:50
Розряд: 3d
Звідки: Харків

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Gelya »

Мне, например, интересно участие только в парном чемпионате Украины.
И так как отпуск я взять на целую неделю уже не могу (весь уйдёт на EGC2019), то у меня по сути реально есть возможность играть либо в выходные дни, либо в будние дни по вечерам (если позволит рабочий график работать удалённо).
Аватар користувача
December
Advanced Member
Повідомлень: 2165
З нами з: 11 квітня 2008, 14:31
Розряд: 5k
Звідки: Київ

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення December »

Наталья писав: 08 січня 2019, 17:46 ...щодо місця, часу проведення одного з турнірів (!), що буде проходити під час Українського Го Конгресу...
Тільки у цій частині все навпаки, це не "один з турнірів" під час УҐК, а саме чемпіонат країни паралельно з УҐК. І яким би чудовим та цікавим фестивалем ґо не був УҐК - це саме фестиваль. Тому пріоритет не у нього, а у чемпіонату країни. (Так-так, саме за чемпіонати та кубки країни різних типів, йде нарахування міністерського рейтингу для нашого виду спорту та відбувається формування національної збірної, а не за результатами УҐК.)
Проте, я упевнена, що усі зробили висновки і змінять розклад належним чином. І Артем це проконтролює особисто :D
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Наталья »

Ну, от і добре (без іронії).
Сподіваюсь, рік для всіх буде добрим і сприятливим, і все складеться якнайкраще. І для спортсменів, і для тренерів. І для розвитку всіх регіонів.
Щодо ж очків за рейтингові турніри МінСпорту (в тому числі і парний ЧУ). Вони можуть збільшуватись тепер лише по категорії змагань (Європа, Світ 1-6/8 місця, це найбільш реально у категорії до 12 років), по позиціям всього у нас максимум буде сто (зараз 71 спортсмен за рік отримав очки), на відміну від шашок (наприклад), де більше категорій змагань. Є куди рости лише групі юнаків (ЮЧУ). Яка, знову ж таки, виростає з дуже маленьких дітей. І всім цим дітям потрібна здорова (в усіх сенсах, і в психолонічному також) атмосфера і турнірний досвід, в тому числі і Конгресів, де можна грати не лише за буквою міністерства, а й за духом Го Конгресу.
У 2014 році, коли ми вперше потрапили на Конгрес до Сібіу, Румунія, дітям ще не виповнилось 12 років. Тоді змагання починались о 9-00, харчувались ми по-різному, а спати їх не можна було загнати до півночі, бо весь час були на Конгресі, все їм було цікаво.
З цього змагання діти почали самостійно цікавитись і розвиватись в Го, до того розвиток і інтерес - це повністю заслуга тренерів Вікторії Валеріївни і Дмитра Олександровича, а також гостинної і впорядкованої атмосфери дитячих турнірів у Рівному, яка пізніше частково перейшла до Києва. За ці 4 роки відбувся неабиякий прогрес. Завдяки кожному. Давайте цей прогрес просто підтримувати.
Аватар користувача
December
Advanced Member
Повідомлень: 2165
З нами з: 11 квітня 2008, 14:31
Розряд: 5k
Звідки: Київ

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення December »

Наталья писав: 09 січня 2019, 06:47 Вони можуть збільшуватись тепер лише по категорії змагань (Європа, Світ 1-6/8 місця, це найбільш реально у категорії до 12 років)
Ось, цю частину я не дуже зрозуміла. Що саме малось на увазі? Що враховуватимуться лише світові та європейські турніри? Чи щось інше?
Оскільки ось відповідний Закон України, ми відносимось до видів спорту із другого додатку, а там є чемпіонати та кубки не лише світу і Європи, а й України, тобто нічого не змінилось у порівнянні з принципами нарахування очок за минулі роки. Враховуються чемпіонати країни в усіх підвидах та проявах, так само, як і чемпіонати Європи та світу. Проте, я цілком згодна, що на даному етапі найлегше вибороти якісь місця нам саме у дитячо-юнацьких групах, проте, ще й на європейських змаганнях серед дорослих (ЧЄ та КЧЄ, наприклад).
Але є способи впливу на мінрейтинг за рахунок збільшення різновидів українських змагань. Наприклад, ми ж не проводимо окремі дитячо-юнацькі / жіночі / парні кубки України, так само, як поки немає окремого дитячо-юнацького парного чи командного чемпіонату країни. Ось вам, як мінімум 5 додаткових внутрішніх змагань, що можуть збільшити мінрейтинг для ґо.
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: 2-й Український Го Конгрес 06.07-14.07. 2019 Кременець, обговорення

Повідомлення Наталья »

По українським чемпіонатам всі основні очки вже в рейтингу (група до 20 в ЮЧУ може рости, але не суттєво). Вони не можуть збільшуватись, лише може змінюватись розподіл по ФСТ, регіонам, тренерам, спортсменам тощо.
Якщо не буде введено якихось нових видів Чемпіонатів України. А це додаткові звіти, хоча і додаткові розряди також.
Щодо парного дитячого Го, то з цього приводу висловлювався колись Володимир Олександрович, вже точно не пам'ятаю, де. Однак, не схвально.
Тому, так, найбільш вірогідні очки - це дитячі і юнацькі, а також очки найсильніших.
І дівчачі, бо їх зараз рахують окремо. А, наприклад, на ЮЧУ у групі до 20 приймали участь всього 7 спортсменів. Рейтинговий список по кожній групі може включити 8 хлопців і 8 дівчат. Всього 16 осіб.
...
Та головне - це збільшення Го по регіонах. Поява та ріст нових осередків, бажано наймолодшого Го, і їх участь у ЧУ і т.д. І навіть якщо нові осередки не одразу потрапляють у міністерський звіт, однак, це все одно розширення території вже відомої та знаної в Україні гри і виду спорту.
...
Відповісти