Кубок України з го 2019, обговорення
- December
- Advanced Member
- Розряд: 5k
Re: Кубок України з го 2019, обговорення
Поясніть, бо у тому, що Ви пропонуєте зараз - комплексність, як раз, і відсутня.
- December
- Advanced Member
А щодо конкретно Олесі, а чи врахували ви у процесі хоча б участь Олесі у турнірах SEYGO? Навіть це вже може суттєво вплинути на її "рейтинг". (Без лапочок це рейтингом назвати не можна.)
-
- Админ
- Розряд: 6d
- Контактна інформація:
- Dmitriy
- Президент УФГО
- Розряд: 5d
Навпаки, якраз і присутня.
Пояснити я зможу, а чи захочете (зможете?) ви зрозуміти? Оце більш актуальне питання... "как не прискорбно" ...
Пояснень вже було достатньо. Було б бажання зрозуміти...((
- December
- Advanced Member
Дмитре Олесандровичу, це саме ви написали, публічно, ось і пояснюйте, теж, публічно та письмово, а не десь по підворітнях чи кулуарах та кожному своє.
Я можу повторитись - комплексність відсутня. Велика мета - є, а комплексність - ні. Це моя думка та враження виходячи з того безладу, який я особисто та багато інших людей спостерігають останні півтора року. Тож, поясніть, будь ласка, про комплексність.
Востаннє редагувалось 06 листопада 2019, 14:33 користувачем December, всього редагувалось 1 раз.
- Dmitriy
- Президент УФГО
Шановна, тримайте свої оцінки при собі. Підворотня, кулуари, безлад - це ваш рівень розуміння, але не наш!December писав: ↑06 листопада 2019, 14:03 Дмитре Олесандровичу, це саме ви написали, публічно, ось і пояснюйте, теж, публічно та письмово, а не десь по підворітнях чи кулуарах та кожному своє.
Я можу повторитись - компексність відсутня. Велика мета - є, а комплексність - ні. Це моя думка та враження виходячи з того безладу, який я особисто та багато інших людей спостерігають останні півтора року. Тож, поясніть, будь ласка, про комплексність.
Повторюю, рейтинг це комплексна відповідність силі гри, ставлення гравця до своєї підготовки. Рейтинг дає можливість встановити і оцінити зацікавленість гравця. На основі рейтингу формуються команди, звання, діяльність, пропозиції і т.д.
Рейтинг УФГо, це фундамент всієї організації.
- December
- Advanced Member
Конституція України, розділ другий
Стаття 34. Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.
Кожен має право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
{Офіційне тлумачення положення частини другої статті 34 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}
Здійснення цих прав може бути обмежене законом в інтересах національної безпеки, територіальної цілісності або громадського порядку з метою запобігання заворушенням чи злочинам, для охорони здоров'я населення, для захисту репутації або прав інших людей, для запобігання розголошенню інформації, одержаної конфіденційно, або для підтримання авторитету і неупередженості правосуддя.
{Офіційне тлумачення положення частини третьої статті 34 див. в Рішенні Конституційного Суду № 2-рп/2012 від 20.01.2012}
- Dmitriy
- Президент УФГО
Я глибоко вражений.
Маю надію, що нам не відмовлено в тих самих правах, що і вам?
Питання риторичне, відповіді не потребує.
На цьому, мої висловлювання напевне, вже не мають сенсу.
Маю надію, що нам не відмовлено в тих самих правах, що і вам?
Питання риторичне, відповіді не потребує.
На цьому, мої висловлювання напевне, вже не мають сенсу.
- Наталья
- Advanced Member
http://europeangodatabase.eu/EGD/Tourna ... y=T191102L
Згідно турнірної таблиці (принаймні, так виглядає з результатів), напевно, лише Іван Приходько грав з недостатньо високим рейтингом. І ще один гравець рівня Дана, який вкотре свідомо грає без обрахунку рейтингу, і де-факто послідовно його нарощує, виграючи всі підряд партії у наймолодших кю (не спортивно це, але це моя особиста думка).
Майже всі учасники Кубку (перша вісімка точно) зіграли в цьому році щонайменше у 5 змаганнях, у різних містах і країнах.
Не всі спортсмени мають/використовують можливість відвідувати сильні школи (вчителів) та грати регулярно, однак саме зараз видно, що рейтинг майже стовідсотково адекватний докладеним для його здобуття зусиллям спортсменів.
З турнірної таблиці також видно, що кількість учасників Кубку України зменшилась вдвічі. Кожен з певних причин. Всі ми дорослі люди, і кожен особисто за себе вирішує, у якому напрямку докладати зусиль. Будувати, як вчить Го. І радіти результатам конструктивної співпраці. Здається, непоганий варіант?)
Згідно турнірної таблиці (принаймні, так виглядає з результатів), напевно, лише Іван Приходько грав з недостатньо високим рейтингом. І ще один гравець рівня Дана, який вкотре свідомо грає без обрахунку рейтингу, і де-факто послідовно його нарощує, виграючи всі підряд партії у наймолодших кю (не спортивно це, але це моя особиста думка).
Майже всі учасники Кубку (перша вісімка точно) зіграли в цьому році щонайменше у 5 змаганнях, у різних містах і країнах.
Не всі спортсмени мають/використовують можливість відвідувати сильні школи (вчителів) та грати регулярно, однак саме зараз видно, що рейтинг майже стовідсотково адекватний докладеним для його здобуття зусиллям спортсменів.
З турнірної таблиці також видно, що кількість учасників Кубку України зменшилась вдвічі. Кожен з певних причин. Всі ми дорослі люди, і кожен особисто за себе вирішує, у якому напрямку докладати зусиль. Будувати, як вчить Го. І радіти результатам конструктивної співпраці. Здається, непоганий варіант?)
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Re: Кубок України з го 2019
Щось так тяжко рахуються рейтинги....
Може "рахувальник" кожну цифру вручну переносить у вигляді витесаних з каменя? Тоді треба буде ще довше чекати... Жаль... Оперативність завжди була в тренді раніше, а тепер уже тренди змінились і чекаємо тижнями, доки хтось натисне кілька кнопочок на вікні програми обрахунку рейтингу та скине результат у відповідну тему... Жаль... Кожна така дрібниця залишає свій негативний шлейф... а можна було його просто не продукувати і зробити все швидко...
Може "рахувальник" кожну цифру вручну переносить у вигляді витесаних з каменя? Тоді треба буде ще довше чекати... Жаль... Оперативність завжди була в тренді раніше, а тепер уже тренди змінились і чекаємо тижнями, доки хтось натисне кілька кнопочок на вікні програми обрахунку рейтингу та скине результат у відповідну тему... Жаль... Кожна така дрібниця залишає свій негативний шлейф... а можна було його просто не продукувати і зробити все швидко...
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям