Корейці запрошують на турнір "сеньйорів" (від 50 років). Жіночок вони хочуть бачити трошки молодших (від 30 років).

Турнір буде проходити в період з 4 по 7 листопада. Вірніше, 4 і 7 - це дні прибуття і вибуття, а грати в суботу й неділю 5 та 6 листопада.
В програмі заплановано командні турніри (чоловічий і жіночий) по 4 учасники в команді та індивідуальні. Індивідуальні турніри діляться на дві ліги. В лізі А можуть приймати чоловіки від 50 до 60 років та нижче 5 дана (для жінок: 30-40 років без обмеження за рівнем гри). В лізі В можуть брати участь чоловіки від 61 року і старші без будь-яких обмежень за рівнем гри (для жінок: 40 років і старші).
Організатори забезпечують розміщенням, харчуванням та оплачують проїзд. Правда, квитки треба брати самостійно і за певних умов. По приїзду вони видадуть компенсацію за проїзд. В турнірі передбачені призи для багатьох учасників.
Якщо чесно, то дуже привабливі умови.
Мені, наприклад, цікаво було би взяти участь в цьому турнірі, так як за віком я підхожу. Я можу скласти компанію для створення команди "сеньйорів", якщо не набереться четвірка сильніших за мене, так як зі спортивної точки зору я недостатньо сильний гравець, щоб представляти країну на міжнародному турнірі.
Відгукніться "сеньйори", які хотіли би поїхати на цей турнір. Може й складемо якусь команду.
Додаю файл з більш детальною інформацією.
The 10th Kim-In Cup(Outline)_160927.doc
Заявки треба подати до 14 жовтня.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям