Закінчилась наша поїздка в Одесу. Ще один турнір, ще одне нове місто, в якому я побував вперше. Нові знайомства, нові враження...
В потязі ми познайомилися з білорусами -- мамою та дочкою, що їхали на відпочинок. З ними ж і оселилися в приватному секторі, в двох 2-місних кімнатах. Пристойні умови, недалеко від моря. Одразу -- на пляж. Спека, пісок обпікає ноги, врятуватись можна тільки у воді, хоч і вона добряче підігріта, до +30. Ох і накупався я!
Наступного ранку о сьомій ми вже були на морі, а опівдні -- на Канатній, де й стартував турнір. Нам, гравцям, дуже пощастило: тури проходили в залах з кондиціонерами! Організатори постарались створити максимально комфортні умови для учасників: холодна вода, чай, який рятує в спеку, легкий перекус, кава, дружня атмосфера. Мені все сподобалось.
На турнірі я познайомився з багатьма дуже цікавими людьми. З Віктором та Олегом Ковальськими ми давно спілкуємось в чатах, а зустрілись вперше. Для мене найцікавіша партія була з Дмитром Лазарєвим. Сподіваюсь, ми продовжимо спілкування та гру на КГС. А сама напружена партія -- з Дмитром Корольовим. Фінал не можна було передбачити до самого закінчення гри.
Я дуже радий, що поїхав на "Одесу Золоту". Турнір цікаий! Для мене ще й надзвичайно вдалий! Дякую організаторам за турнір, суперникам -- за гру та новий досвід, а всім учасникам -- за дружнє і веселе спілкування та чудово проведений час!!!
Після нагородження ми з мамою пішли гуляти Одесою.
Вулиця Пушкінська -- незвичайна! Вражає старовинна і сучасна архітектура, пам'ятники і величезні дивовижні клени з оголеними стовбурами, які своєю кроною покривають всю вулицю. Ніби дах з листя.
Я давно мріяв побачити Потьомкінські Сходи. Мрія здійснилась! Надвечір я вже був досить втомлений, але таки пробіг їх зверху вниз і назад. Вони величні!
Загалом, центр Одеси -- самобутнє, суперцікаве, дуже гарне, дуже дороге, сучасне європейське місто, в якому варто побувати.
Ми не побачили ще дуже багато історичних місць, через втому і брак часу, і запланували це на наступний приїзд на "Одесу Золоту".
Фотоальбом.