54th European Go Congress

Відповісти
alider
Advanced Member

Повідомлення alider »

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Небайдужий
Advanced Member
Розряд: 6k
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

Shedal @ Jul 27 2010, 01:16 PM писав: Будем надеяться, что Артем сегодня выиграет и завтра его партия будет транслироваться.
Всі, дійсно, говорять про те, що Артем виграв у кореянки Chaelim Kim...
Приємна новина. :)
Але завтра трансляцій основного турніру не буде, так як на завтрашній день запланована одноденна перерва і буде проводитись турнір 13х13 та матч між людьми та комп'ютерами.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Karne
Advanced Member

Повідомлення Karne »

Думаю, что теперь в Европе никто не будет сомневаться, что Артем "нереально чумовой динозавр!" :D
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

Нарешті опублікували таблицю результатів за 3 тури.
Сьогоднішній день в Тампере видався вдалим - всі наші "конгресмени" (і "конгресвумен") виграли!!! :)
Катя Возницька (10кю) "завалила" якогось 8 кю з Японії (він, чи вона - не знаю). Міша Дорошук (6кю) виграв 4 кю з Фінляндії... Ох бережись тепер, Міша... "Горячие финские парни" можуть перестріти в темному лісі.... :D
Чекаємо тепер фото від EuroGoTV... Дуже хочеться подивитись як там все відбувалось. :D
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Karne
Advanced Member

Повідомлення Karne »

Ох бережись тепер, Міша... "Горячие финские парни" можуть перестріти в темному лісі....
Я с Мишей проучился вместе 9 лет и знаю, что никакие "Горячие финские парни" ему не страшны :lol:
Shedal
Advanced Member

Повідомлення Shedal »

Каталин Тарану сыграл с программой на 7 камнях форы, проиграл 1.5 очка.
Программа — MogoTW (метод монте-карло, все дела) — использовала 512 ядер суперкомпьютера Cray XT4/XT5. Непонятно, почему не все 10864 — наверное, мощности постоянно задействованы под научные задачи (торренты там раздавать, к примеру).
Суперкомпьютер принадлежит Финскому научному центру информационных технологий.

Партия в приложении.
Вкладення
Taranu_Mogo.zip
(21.01 Кіб) Завантажено 215 разів
Shedal
Advanced Member

Повідомлення Shedal »

Шикшин победил в сегодняшнем турнире 13х13. В финале он играл с корейцем Jung-Hyeop Kim, 7 дан, выиграл по времени. Ранее он также выиграл у него в основном турнире.

Финальная партия — в приложении.
Вкладення
Shikshin_Kim.zip
(3.58 Кіб) Завантажено 224 разів
Небайдужий
Advanced Member
Контактна інформація:

У підсумку сьогоднішнього дня: Міша Дорошук виграв, а Артем і Катя - програли.
Партія Артема і Kyoungnang Kang транслювалась з ніка EuroGoTV1. При бажанні, її можна завантажити з його інфо і переглянути. Мені здається, що Артем піддався впливу суперниці, яка навязувала швидкий темп гри (партія була зіграна за 2 години). Артем кращі результати показує при повільній грі...
Ілля Шикшин сьогодні грав незвично довго (партія тривала шість годин), хоча він, за звичай, любить грати дуже швидко...
Знову є фото на сайті EuroGoTV (http://www.eurogotv.com/index.php?menu=Photos).
Приємно, що на цьому Го-конгресі досить таки оперативно вивішуються результати турів і за кожен день є фотозвіт.
Попереду ще 6 турів. Турнірна таблиця ще буде зазнавати суттєвих змін.
На сьогоднішній день серед десятки лідерів турніру досить таки високу позицію займає Алі Джабарін, який в цьому турі виграв у Ондрея Сілта.
Омар Хайям
Vovka
Advanced Member

Повідомлення Vovka »

Про, що спостерігали за грою казали, що до розрізання Артем був набагато по переду, і навіть не розуміють її гри... А потім..... дивіться партію :)
Shedal
Advanced Member

Повідомлення Shedal »

Артем значительно вел в начале партии, а потом, по моему кюшному мнению, ввязался в ненужную драку. Пришлось выживать группой через ко, за которое в итоге отдал еще большую группу.
Насколько я понял, Kang, его соперница-кореянка, — бывший корейский инсей первой лиги. Играла довольно быстро, и я согласен с Владимиром, видимо из-за этого и Артем автоматически принял ее темп.

Шикшин победил Тарану. Сначала съел группу в центре, затем было красивое тесудзи на левой стороне. В итоге все равно все решилось в йосэ: +2.5 очка у Ильи. Партия довольно необычная, тоже стоит посмотреть.

Обе sgf'ки — в приложении.

Теперь единственные игроки с 4 победами в верхней группе — Шикшин и Kang. Наверняка они и будут играть завтра на первой доске.
Возможно, партия Артема завтра также будет транслироваться, все зависит от финской системы жеребьевки.
Вкладення
EGC2010_day4.zip
(96.68 Кіб) Завантажено 201 раз
Відповісти