Наталья писав: ↑09 березня 2017, 14:53
Чому на ЄвроГоКонгресі проводять одночасно багато турнірів?
Задля того, щоб всі отримали задоволення та долучились до виду спорту. Про це говорять і українські концепції та стратегії у спорті.
Це очевидно.
Як очевидно і те, що організатори не ділять, тим більше не пишуть про "офіційне" і "любительське" го, зважаючи на рівень розвитку гри в Азії.
Направлення самого ЄвгоГоКонгресу - популяризация гри, тому, як на мене, порівняння недоречно, хоча розумію до чого Ви хилите.
Задоволення і долучання нових людей - це супер, але завжди мають бути турніри типу "перша ліга" (в якій просто так зіграти не можна, тільки якщо пройшов відбір), чи турніри, в котрих верхня група вже визначена. І, як на мене, це дуже добре, адже ми - спортивна організація, банально, треба визначати кращих із кращих, давати їм заохочення до розвитку і тп.
+Подивився зараз у рейтинг лист, у нас 3 МСУ (+2 міжнародного класу). Мені здається, є відносно немало людей, котрі заслужили це звання, але досі його не мають.
П.С. А взагалі, я за проведення ще одного командного, заодно і відшліфуємо систему на наступний рік і тп..