Та я ніколи й не був проти конкурсу програм. Але ж Яценко мені сказав, що Ви не хочете давати свою програму. Він сказав, що замість співпраці, Ви виторговуєте собі якісь преференції. Інші тренери взагалі не взялись за це питання. Більше того, київські тренери, коли узнали, що я працюю над програмою з Го для Рівненскої Школи інтелектуальних ігор, дуже просили мене взятись за програму для ДЮСШ, так як вони з такою задачею справитись не можуть. Власне тільки із-за цього я взявся за програму з Го для ДЮСШ. Для мене це додаткова безоплатна робота, на яку пішло сила-силенна мого особистого вільного часу.
В системі ДЮСШ в Україні працює лише декілька київських тренерів і вони погодились на будь-який мій варіант. То з ким з тренерів мені треба було обговорювати програму? Ви, наскільки мені відомо, уже не працюєте в системі ДЮСШ.
Дивно, що навіть не бачачи моєї праці, Ви уже ставите оцінку, що мов робота зроблена неякісно і для галочки.
На якій підставі такі заяви?
Просто образливо це читати.
Якщо я берусь за якусь роботу, то я завжди стараюсь зробити її якнайкраще.
Пам'ятаю у 2008 році виникла проблема зі створенням Цільової програми підготовки збірної команди України з гри Го до головних змагань. Умова була однозначна: робите програму - їдете на Інтеліаду, ні - ну то й ні. Ніхто не брався за неї. Кузь пробувала щось робити, але у неї просто не було жодної кваліфікації для створення такого документу. Дивуюсь чому Ви тоді їй не допомогли зробити цей важливий документ, адже тоді і ваша поїздка в Пекін залежала від цього документа. Я тоді ще й навіть у президії не був.
Я тоді створив цей документ після ряду консультацій зі спеціалістами в Міністерстві. Тобто певну кваліфікацію в таких складних питаннях я маю.
То чому ж тепер Ви виставляєте мене у такому негативному світлі, що я мов пишу щось не на якість, а так для "одчіпного"? Чому Ви заявляєте, що для мене якість документів має другорядне значення? Займаєтесь огульним очорнюванням, так як не дали Вам поторгуватись з федерацією?
Зверніть увагу, я не торгуюсь, я просто взявся за справу і роблю.
Якщо Ви так хочете, щоб був врахований якийсь і ваш досвід, то розмістіть тут вашу програму і я постараюсь ваш неоціненний досвід добавити до створеної програми. Документ, хоча уже й у Міністерстві, але ще не затверджений і можна внести правки. Хоча уже й не хочеться гальмувати процес затвердження. І так всі зачекались хоч якогось результату.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям