Мемориал Тищенко, 2010
-
- Advanced Member
-
- Advanced Member
- December
- Advanced Member
- Розряд: 5k
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
СТОСОВНО ЄВРОРЕЙТИНГУ:
Сьогодні отримав файл турніру. На жаль, в наданій інформації не вистачає деяких даних.
1) Один гравець внесений в таблицю без імені, а іншому, в якості імені, застосована одна буква. Це дійсно у нього таке ім'я? Знаю, що у азіатів такі імена існують, але щоб в Україні?... Дивує, чому на турнірі не заповнювались реєстраційні бланки. В таких випадках вся інформація заповнюється саме з них. Крім того, в реєтраційних бланках повинна вказуватись контактна інформація, щоб можна було, при потребі, вияснити незрозумілі питання.
Без імен неможливо оформити і відправити турнірну таблицю на єврорейтинг. Прошу головного суддю вияснити імена гравців і надіслати їх мені.
2) Чому, коли в положенні про турнір написано, що допускаються гравці, які твердо засвоїли правила гри, до турніру допущено гравців з 21 кю? В Україні вважається, що саме рівень 20 кю підтверджує завершення освоєння правил гри. Для таких гравців повинен був проводитись окремий турнір - турнір початківців, який на єврорейтинг не відсилається. Як тепер їх відокремити?
Сьогодні отримав файл турніру. На жаль, в наданій інформації не вистачає деяких даних.
1) Один гравець внесений в таблицю без імені, а іншому, в якості імені, застосована одна буква. Це дійсно у нього таке ім'я? Знаю, що у азіатів такі імена існують, але щоб в Україні?... Дивує, чому на турнірі не заповнювались реєстраційні бланки. В таких випадках вся інформація заповнюється саме з них. Крім того, в реєтраційних бланках повинна вказуватись контактна інформація, щоб можна було, при потребі, вияснити незрозумілі питання.
Без імен неможливо оформити і відправити турнірну таблицю на єврорейтинг. Прошу головного суддю вияснити імена гравців і надіслати їх мені.
2) Чому, коли в положенні про турнір написано, що допускаються гравці, які твердо засвоїли правила гри, до турніру допущено гравців з 21 кю? В Україні вважається, що саме рівень 20 кю підтверджує завершення освоєння правил гри. Для таких гравців повинен був проводитись окремий турнір - турнір початківців, який на єврорейтинг не відсилається. Як тепер їх відокремити?
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
-
- Advanced Member
Кузнечиков, Ю = Кузнечиков, Юрий вроде....
там в некоторых других именах тоже сокращения - надо исправлять... жеребились за 10 мин просто
20к та нижче примусово пишеться 20к, так наче завжди було на інших змаганнях...
там в некоторых других именах тоже сокращения - надо исправлять... жеребились за 10 мин просто

20к та нижче примусово пишеться 20к, так наче завжди було на інших змаганнях...
Для таких гравців повинен був проводитись окремий турнір - турнір початківців, який на єврорейтинг не відсилається.
40 Петрашевская, Ника 21k Кие 0 34- 36- 33- 0 5Ѕ 0 10
Еще более 20 детей участвуют в турнире начинающих
С уважением, Корсак
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Відповідь типу "вроде..." не підходить.Vovka @ Mar 23 2010, 08:58 AM писав: Кузнечиков, Ю = Кузнечиков, Юрий вроде....
там в некоторых других именах тоже сокращения - надо исправлять... жеребились за 10 мин просто![]()
А після жеребкування не можна повносити в турнірну таблицю повні імена?
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Взагалі, на будь-якому турнірі повинно бути не менше трьох суддів. Але головний суддя - один. Він зазначається в положенні про турнір. Саме він повинен контролювати правильність внесення до турнірної таблиці даних гравців і результатів... Він також повинен приймати рішення про те кого допускати до основного турніру (це стосовно 21 кю).Vovka @ Mar 23 2010, 09:09 AM писав: Навіть потрібно.. я думаю така несурядиця вийшла через те, що жеребкування і подальша робота була проведена різними людбми і просто не звернули увагу на скоротчення....
Крім того, щоб у головного судді не було "запарки" перед початком турніру, проводиться попередня реєстрація. І кожен учасник повинен поважати головного суддю і пройти попередню реєстрацію. Тоді суддя прийде на турнір з уже заготовленим списком гравців і буде готовий тільки відкорегувати його та оперативно провести жеребкування. На цей турнір, на жаль, тільки одна людина прийшла з повагою до головного судді, попередньо зареєструвавшись...
Це я кажу не для того, щоб висловити якийсь негатив стосовно молодого, недосвідченого головного судді. Я висловлюю це для того, щоб на майбутнє враховували всі ці питання, а також тому, що, в звязку з недоглядом головного судді я тепер маю проблему з відправкою цього турніру на єврорейтинг. В Європейській базі даних немає жодного гравця нижче 20 кю....
Омар Хайям
Омар Хайям