valine писав: ↑17 жовтня 2023, 12:25
Перекомпоновка серіалу є значно більшою задачею ніж переклад, і, на жаль, в мене відсутні навички для того. Але якщо хтось захоче за подібне взятися — залюбки допоможу чим зможу.
Можливо у когось є навичка компанувати матеріал з YouTube?
Можу, зі свого боку, викласти теоретичне бачення як і що повинно залишитись в кінцевому варіанті продукту.
Іншими словами, я готовий співпрацювати.
Хтось знає, де на ютубі є короткий опис гри Го, на української мові. Чи може планується такий незабаром ?
Планую зробити кьюар код на візитці, щоб люди могли перейти і ознайомитись , що це за гра Го .
Atsabryk писав: ↑15 жовтня 2024, 02:59
Хтось знає, де на ютубі є короткий опис гри Го, на української мові. Чи може планується такий незабаром ?
Планую зробити кьюар код на візитці, щоб люди могли перейти і ознайомитись , що це за гра Го .
Є одне аматорське відео з правилами, з таким собі звуком і подачею -
Більше базового українською на ютубі не бачив.
valine писав: ↑15 жовтня 2023, 21:39
Привіт усім.
Група ентузіастів почала займатись перекладом субтитрів Хікару та Ґо українською. Вже готові декілька перших серій. Намагаємось зробити так, щоб ігрові аспекти перекладу були адекватні.
Для того щоб проєкт не розтягнувся на роки, було б круто якщо хтось хто знається на Ґо міг би допомогти. Більше людей = швидший і якісніший результат. І в процесі можна підтягнути мови.