Дійсно, "це питання цікавить саме ту людину, яка його задала". Але ж до чого тут моя дитина?Небайдужий писав:
to yuray76:
Скажіть, будь-ласка, люди добрі, чи можна з поставлених паном "yuray76" запитань зробити висновок, що вони однозначно не мають відношення до дити самого пана "yuray76", і, в той же час, однозначно мають відношення до 18 дітей з іншої федерації?
Оскільки ніякої іншої конкретики не було, то я зробив для себе висновок, що це питання цікавить саме ту людину, яка його задала. Мені здається це логічним. Чи я оперую якоюсь "нестандартною" логікою?
Якби запитання було побудоване якось так: "18 дітей з ... бажають поїхати разом з вами на юнацький чемпіонат. Але вони є членами такої-то федерації. І далі за текстом заданих запитань", то я думаю, що ніяких би непорозумінь не виникло б.

А логіка тут проста. Я про неї в цій темі писав. І Віктор Реділа, власне кому ці питання задавалися, мене чудово зрозумів. Його аргументи мені теж зрозумілі.
Шановний Володимир Олександрович, велике прохання розміром шрифту теж не зловживати.