Russia's invasion of Ukraine

Обговорення останніх новин
Відповісти
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Наталья »

Чи зупинився цей процес зараз? Аж ніяк. Просто географія і назви змінились. Люди, які керують процесами, ті самі.
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Наталья »

Цікаво, чи це не ті самі люди, які нині опікуються гуманітарною допомогою українцям?
Можливо, я помиляюсь, і все не так жахливо. Бо не можна ж так з живими людьми. Однією рукою вбивати, а іншою затуляти очі, годуючи гуманітаркою?
...
...
Якщо не помиляюсь, тоді, мабуть, і правда, на всіх кордонах треба зводити такі стіни, щоб їх пройти до України, людина звідти матиме спочатку пройти (отримати всю інформацію і скласти іспит) шляхом Голодомору, сталінських репресій в Україні, Голокосту, шестидесятників, Чорнобилю, і завершити ознайомлення у Маріуполі, в Чернігові, у прилеглих до цих та Києва містах, містечках і селах. Щоб кожен шматок сала, кожна чарка горілки стали отрутою та камінням у горлянці кожного, хто прийде на нашу територію з будь-якою зброєю: спортом, мистецтвом, чи ракетами, з будь-якою.
Зараз особливі дні, тому я впевнена, що безвідносно моїх підозр, щире побажання донести правду до колишніх "братів" здійсниться. Або нехай краще не лізуть. Бо зроблять собі таке горе, на багато поколінь наперед. Не заздрю їхнім нащадкам, нікому...
...
...
Можливо, таке знайомство з Україною потрібно всім зробити. Всім народам, всім країнам світу. Це допоможе укріпленню людяності. І не тільки в Го, але в Го це можна зробити швидше, через онлайн-сервери, застосунки. Бо гошна спільнота світу - це в основному айтішники інтелектуали. 💪💙💛💖🙏
Вкладення
Screenshot_2022-04-15-21-15-45-806_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-04-15-21-15-52-234_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2022-04-15-21-16-01-251_com.android.chrome.jpg
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Наталья »

https://ru.krymr.com/a/news-ukraina-obs ... 05432.html
...
За кожне невинне життя доведеться відплатити. За кожне дитинство, материнство, за ніжну юність. За родинний затишок. За садок вишневий біля хати. За кожен сантиметр, кожну краплю крові. Кожну згаслу посмішку. Кожен неподарований подарунок. Кожну недомріяну мрію. Кожну секунду життя. Доведеться заплатити. Ця відплата вже відбувається. І вона зовсім не у сфері економіки чи енергетики. Вона у майбутньому поколінь. Геноцид породжує геноцид. Частково ми вже це бачимо. А буде ще гірше. Всі ці війська повернуться додому, грабувати, вбивати і гвалтувати своїх жінок і дітей. А якщо не повернуться, грабіжниками, брехунами, гвалтівниками і вбивцями виростуть їхні власні обдурені діти. Війни, які не може зупинити людяність, тягнуться вічно, і їх годує зло, помста.
...
Саме тому, у ці священні для всх релігій дні, людство має вибір. Мир і життя, або війна і смерть, помста.
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Наталья »


...
У моєму радянському дитинстві був Крим і багато камінчиків. Це було не Го. Мама працювала у геології. Її випускники-буровики отримували направлення по всьому світі, в тому числі і на нафтові розробки у РСФСР. Була Камчатка, дослідження діючих вулканів. Були переходи гірських річок. Все це розповіді зі студентської практики.
Я потрапила на таку практику лише раз, у вісім років, і це була Запорізька область, після Чорнобиля. Величезне поле томатів, студентський гуртожиток, вечори самодіяльності.
...
Геологи - не військові. Це особливий світ людей, по всьому світі ці люди приходять одне одному на допомогу у скрутні моменти. Вони працюють з камінням, і дуже люблять живу Землю. І ненавидять війну. В усьому світі працюють і об'єднуються заради життя, миру, розвитку, прогресу. Справжніх, не намальованих пропагандою чи камланнями найманих провокаторів.
...
І зараз, я вірю в це, всі ці люди, не тільки нафтовики, геологи, військові, цивільні, об'єднаються в усьому світі, щоб зупинити злих і жадібних ділків, які впиваються кров'ю маленьких діток і їхніх мам.
...
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Наталья »

🚫 Порты всех государств Евросоюза остановили обслуживание кораблей, связанных с Россией

Сегодня во всех государствах Европейского Союза, имеющих морские или речные порты, начала действовать директива ЕС о запрете входа в порты кораблей, связанных с РФ.

Общее число таких торговых кораблей – 2873.

Изменение формальной регистрации не поможет обойти эту санкцию: решение ЕС распространяется на все корабли, лишившиеся российского флага после 24 февраля.

#stoprussia

Телеканал Дом
...
Ось це і є справжні санкції. А не говорили-балакали.
Війну потрібно зупинити, військових повернути додому, дати їм нормальну освіту і розуміння цінності освіти, будівництва, збереження культурної спадщини. А не намагатись домовлятись з вбивцями, гвалтівниками і мародерами.
Інакше так і будуть перемагати пологові будинки, школи і лікарні...
...
скільки потрібно вкрасти, скількох людей в усьому світі підкупити, щоб закривали очі на грабунок власного народу, а потім щоб закрили і на очевидний геноцид у 2022 раніше пограбованої з 1991 року України, з відтятими у 2014 Кримом, частинами Донецької та Луганської областей? А навіщо? Щоб довести що? Безкарність? Вищість? Жорстокість? В цій гидоті і був "особливий путь путіна" та його оточення?
Вкладення
Screenshot_2022-04-17-18-02-38-454_com.facebook.katana.jpg
ToaDDragoN
Advanced Member
Повідомлень: 35
З нами з: 23 листопада 2012, 21:11
Розряд: 10k
Звідки: Харьков
Контактна інформація:

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення ToaDDragoN »

Добрій день.
Меня зовут Абросимов Евгений, с 24 февраля (начало войны орков с Украиной) нахожусь в Харькове и никуда не выезжал.
Обращаюсь за помощью к Украинской федерации Го, в лице президента УФГо - Яценка Дмитрия и к членам президиума. Основанием к этому послужило несколько причин.

Прежде чем описать причины, позвольте с начало обрисовать сложившуюся ситуацию у нас в городе.
С начала война с рашистами, у нас периодически пропадают коммуникации (свет, вода, интернет, мобильная связь). Когда отогнали орков к границам они стреляют дальнобойными орудиями и единственное что изменилось в лучшую сторону, так это стабилизация коммуникаций и средств связи.
По началу войны по закрывались практически все магазины, из сотни магазинов осталось работать три крупных супермаркета (вы даже не представляете как они играются с ценами, это треш, морковка и буряк по 60 грн за килограмм, соль 95 грн, масло подсолнечное 5 литров 750 грн, сигареты ниже 90 грн не найти). Слава богу открылся единственный рынок на салтовке, и то не весь (на минуточку их работало 10 шт на более 500 000 человек, живущим в этом огромном спальном массиве). Это не сильно помогло, спасибо стихийным рынкам, которых гоняют милиция, на стихийных рынках цены в двое ниже базарных).
Транспорт. Его конечно пустили, но ждать маршрутку нужно около часа, полтора. На маршрутах 2-3 маршрутки. Это повесится можно.Пустили метро, 30-40 мин между поездами. Люди говорят, что стоимость проезда увеличится в двое. Платным проезд станет со следующей неделю. В целом Передвижение по городу без личного транспорта крайне затруднительно. Да и опасно. Стреляют каждый день, прилеты по всему городу, хотя и меньше сравнивая с Мартом месяцем.

В Городе назревает гуманитарная катастрофа, (я так подозреваю). Гуманитарная помощь перестала ездить в город три недели назад. Пенсии и пособия по инвалидности выдают на половину от изначального. Город требует оплаты газа, света и тепла (иначе отключат). Мобильная связь и интернет поднимают оплату, при несвоевременной оплате бригады приезжают и отключают клиента, невзирая на его возможности. Работы в городе нет, а если есть, то мало и связана с рисками для жизни. Все, кто официально где-то как-то работают их, пропускают через военкомат и ставят на учет. Люди сидят по домам и грустят.

Теперь касательно меня и моих родных.
Нас осталось трое, я, мама (58 лет, не пенсионер) и бабушка (84 года).
"Старухи" на отрез отказались куда-то ехать. И потому мы остались. 12 апреля прилетел снаряд под окна со стороны подъезда, и вынесло окра (рамы остались) 10 мая прилетело с другой стороны и тоже вынесло окно (одно окно). Дома как в землянке, темно и сыро, так как погода очень холодная, постоянно ветра и мирские дожди. При втором прилете пострадал ноутбук, его снесло волной со стола (я был на кухне в это время). Внешне он слабо пострадал, но после второго прилета он начал немного глючить. Инструмент для работы не подходит. Все книги и спортивный инвентарь с секций и клубов хранятся упакованные в двух погребах (если в один прилетит, то второй будет целый, я надеюсь).

бЛАГОДАРЯ ГУМАНИТАРНОЙ ПОМОЩИ и небольшим запасам мі как-то вітянули єти три месяца, но гуманитарии в городе нет, совсем. Запасі продовольствия так же подходят к концу. Помочь нам просто не кому.

В начале Мая мне позвонил Мастер Чун и сказал, что они віслали финансовую помощь на Украину, пострадавшим от атаки рашистов. Возможно, если бі не такая сложная ситуация в городе, я бі не обращался за помощью, но ситуация крайне тяжелая и не простая.
За 1500 (бабушкина пенсия) сложно прожить трем людям в такой обстановке.

!!!ПРОШУ УФГО ПОМОЧЬ ФИНАНСОВО В ЭТО СЛОЖНОЕ ВРЕМЯ И ПО ВОЗМОЖНОСТИ ПРИСЛАТЬ НОУТБУК ДЛЯ ПОДГОТОВКИ К НОВОМУ УЧЕБНОМУ ГОДУ!!!

Присылайте денег, продовольствие. Денег на пару месяцев пока все не прояснится и не закончится, в размере 10000 грн, думаю будет достаточно.
И прошу выслать Ноутбук, БУ, можно новый. Что бы вести онлайн занятия летом с детьми, которые смогут и захотят, потому что сейчас желающих детей в городе заниматься нет Т_Т
Так я смогу заработать копеечку какую нибудь и как-то дотянуть до сентября.

Спасибо большое за понимание и рассчитываю на поддержку.
Желаю Мирного неба, завершение этого ада, и пусть мы дадим по соплям этим уродам, которые напали. Мира и счастья нам всем. Берегите себя и своих близких!

Карта для оплаты
5168 7453 2174 2048
Абросимов Евгений Олегович

контактный телефон
093 008 49 13

Звоните, писать в соц сетях бесполезно, бывает инета нет день и два.
Кровь горяча, как сама молодость.
Di
Админ
Повідомлень: 455
З нами з: 10 березня 2003, 22:20
Розряд: 6d
Контактна інформація:

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Di »

ToaDDragoN писав: 27 травня 2022, 11:27В начале Мая мне позвонил Мастер Чун и сказал, что они віслали финансовую помощь на Украину, пострадавшим от атаки рашистов.
У травні нічого ні від кого не надходило. Будемо вирішувати як використовувати наявні зібрані гроші. На даний момент є близько 6 заявок. Якщо хтось хоче допомогти індивідуально, було б чудово.
ToaDDragoN
Advanced Member
Повідомлень: 35
З нами з: 23 листопада 2012, 21:11
Розряд: 10k
Звідки: Харьков
Контактна інформація:

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення ToaDDragoN »

Di писав: 28 травня 2022, 20:55
ToaDDragoN писав: 27 травня 2022, 11:27В начале Мая мне позвонил Мастер Чун и сказал, что они віслали финансовую помощь на Украину, пострадавшим от атаки рашистов.
У травні нічого ні від кого не надходило. Будемо вирішувати як використовувати наявні зібрані гроші. На даний момент є близько 6 заявок. Якщо хтось хоче допомогти індивідуально, було б чудово.
Я уточнюю своє звернення, та мотивацію свого звернення.
Мені подзвонив Майстер Чун, та сказав, що він відправляв фінансову допомогу на Україну (але я так і не зрозумів, він відправив гроші Сам, чи своєю Го спільнотою), зокрема і з метою фінансової допомоги на Харків. І щоб мені отримати ту допомогу, я повинен звернутися до Дмитра Яценка, щоб їх отримати. Після того, Він декілька раз мені дзвонив та питав як справи, і чи отримав я ці гроші. Я Відповідаю, що зараз я спілкуюся с Дмитром з цього питання, але мені нічого до кінця не ясно. Пане Чун каже що гроші відправляв і дивується чому я їх ще не отримав. Сказав, що мені передзвонить.

Я не казав, коли перераховувалися гроші з Кореї.

Я дзвонив Дмитру кілька днів тому, він. обіцяв передзвонити. Але на даний момент так і не дзвонив, не писав. Коли наступного разу буде дзвонити Майстер Чун я не знаю.
Буду дуже вдячний, якщо ви мені дасте відповідь на питання: Чи буде допомагати мені УФГо чині. Якщо так, то коли?

Можливо я говорю якось напружено, але зараз Харків на лінії війни. кожен день чую прильоти та відльоти, бачу військову техніку та наслідки нових прильотів. Зранку прокидаєшся і думаєш: "Слава Богу, що я живий!". Бо дехто у лікарні, а дехто вже загинув...

Я дуже сподіваюся, що Ви не будете це тягнути до осені, бо дехто до осені може і не дотягнути!

Мирного неба, бережіть себе та своїх близьких.
Кровь горяча, как сама молодость.
Аватар користувача
Svitlachok
Advanced Member
Повідомлень: 251
З нами з: 10 серпня 2017, 16:47

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення Svitlachok »

Di писав: 28 травня 2022, 20:55
ToaDDragoN писав: 27 травня 2022, 11:27В начале Мая мне позвонил Мастер Чун и сказал, что они віслали финансовую помощь на Украину, пострадавшим от атаки рашистов.
У травні нічого ні від кого не надходило. Будемо вирішувати як використовувати наявні зібрані гроші. На даний момент є близько 6 заявок. Якщо хтось хоче допомогти індивідуально, було б чудово.
Візьміть, будь ласка, до уваги, що якщо я є серед тих шістьох, хто подав заявку на допомогу, то прошу розглядати її лише після надходження грошей, про які вів мову містер Чун (від корейської го-федерації чи го-спільноти, наскільки я зрозуміла).
alider
Advanced Member
Повідомлень: 365
З нами з: 28 липня 2009, 08:18

Re: Russia's invasion of Ukraine

Повідомлення alider »

Батьки учнів Рівненської школи інтелектуальних видів спорту надали допомогу у розмірі 1000грн Абросимову Євгену.
Відповісти