Візит Chun Poong Jho (8p) до Рівного

Питання розвитку Го у Рівному

Модератор: Небайдужий

Відповісти
Аватар користувача
Небайдужий
Advanced Member
Повідомлень: 4835
З нами з: 01 січня 2007, 13:26
Розряд: 6k
Звідки: м. Рівне
Контактна інформація:

Повідомлення Небайдужий »

Після турніру "2-й Кубок Посла Кореї в Україні", mr. Chun Poong Jho (8p) люб’язно погодився відвідати Рівненський Го клуб. На жаль, в зв'язку з літніми канікулами до клубу прийшло дуже мало гравців. Та це не завадило цікавому і змістовному спілкуванню з відомим професіоналом. Було проведено розбір партій, зіграних на турнірі в Києві. зіграно сеанс одночасної гри на 9 дошках.
Ця подія не пройшла непоміченою. В гості до клубу завітав редактор рівненського тижневика "Спортивний ярмарок". Під час інтерв'ю ми узнали багато цікавого про нашого гостя. Після невеликої прогулянки по місту, спілкування продовжилось в неформальній обстановці на дачі Василя Михалюка. Природа, чисте повітря, гра в Бадук, шашлики, пісні...
Наступного дня mr. Chun провів в клубі демонстрацію партії професіоналів з коментарями. Спілкування вдалось на славу. А в цей час рівненська художниця намалювала портрет нашого гостя, який став несподіваним приємним подарунком для нього. Mr. Chun був дуже здивований, що цей портрет був намальований так швидко. На прощання йому подарували ексклюзивні сувеніри на теми Бадук.
До Києва mr. Chun вирушив на маршрутному таксі під назвою "Шалена черепаха". Коли йому перевели назву маршрутки, він довго сміявся.
Сподіваємось, що нашому гостю сподобалось в Рівному і він в майбутньому ще приїде до нашого клубу.

Дивіться наш фоторепортаж.

.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Відповісти