Прошу опублікувати конкретно які саме застереження є щодо участі майстра спорту України Крушельницького Валерія у фіналі ЧУ.
Обговорення: Чемпіонат України Півфінал 06-07.11.2021 онлайн
- Небайдужий
- Advanced Member
- Розряд: 6k
- Контактна інформація:
Обговорення: Чемпіонат України Півфінал 06-07.11.2021 онлайн
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- Dmitriy
- Президент УФГО
- Розряд: 5d
Re: Чемпіонат України Півфінал 06-07.11.2021 онлайн
З якою метою виявлена цікавість?Прошу опублікувати конкретно які саме застереження є щодо участі майстра спорту України Крушельницького Валерія у фіналі ЧУ.
Є повноваження про публічне обговорення?
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Мета проста: вияснити причини, із-за яких Валерія хочуть не допустити до фіналу.
Повноваження: Валерій знаходиться в моєму тренерському супроводі.
Якщо причина якась надто особиста, то напишіть приватним повідомленням.
Не утримуй те, що минає, і не відштовхуй те, що приходить ... і тоді щастя саме знайде тебе.
Омар Хайям
Омар Хайям
- Dmitriy
- Президент УФГО
Яка мета "вияснення причин"?Мета проста: вияснити причини,...
Що таке "тренерському супровід"? Є письмове підтвердження від Крушельницького В.?Валерій знаходиться в моєму тренерському супроводі.
Наступний крок, після відповідей, підтвердження на публічне обговорення.
- Небайдужий
- Advanced Member
- Контактна інформація:
Валерій Крушельницький офіційно чиcлиться в списках учнів Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді на підставі письмової заяви його батьків від 10.09.2008. Письмової заяви на відрахування зі Школи інтелектуальних видів спорту Рівненського міського Палацу дітей та молоді наразі не поступало. Якщо є сумніви, то можете зробити офіційний запит до керівництва Рівненського міського Палацу дітей та молоді.
Я, як керівник Школи інтелектуальних видів спорту РМПДМ, вважаюсь офіційним тренером Крушельницького Валерія і на підставі цього задаю відповідні запитання.
Ви заявили про якісь претензії до мого учня. Якщо Ви вважаєте недоцільним робити пояснення публічно, то напишіть в приватних повідомленнях.
Я, як керівник Школи інтелектуальних видів спорту РМПДМ, вважаюсь офіційним тренером Крушельницького Валерія і на підставі цього задаю відповідні запитання.
Ви заявили про якісь претензії до мого учня. Якщо Ви вважаєте недоцільним робити пояснення публічно, то напишіть в приватних повідомленнях.
Омар Хайям
Омар Хайям
-
- Advanced Member
- Розряд: 2p
Відверто кажучи, не розумію, чому так важко пояснити чому участь якихось гравців є під питанням. І не думаю, що для того, щоб з'ясувати у чому саме питання їх участі, потрібні якісь дозволи чи повноваження. Це все має бути прозоро і ясно, і будь-хто повинен мати можливість запитати "а чому його участь під питанням?" - і отримати відповідь.
- Dmitriy
- Президент УФГО
Відверто кажучи, не розумію, чому так важко запитати: "а чому його участь під питанням?" - і отримати відповідь, як це зробив Олександр Гілязов.Артем писав: ↑29 жовтня 2021, 23:20 Відверто кажучи, не розумію, чому так важко пояснити чому участь якихось гравців є під питанням. І не думаю, що для того, щоб з'ясувати у чому саме питання їх участі, потрібні якісь дозволи чи повноваження. Це все має бути прозоро і ясно, і будь-хто повинен мати можливість запитати "а чому його участь під питанням?" - і отримати відповідь.
-
- Пользователь
Я занял второе место в прошлом году в высшей лиге Украины. Остался в высшей лиге получается.
- Dmitriy
- Президент УФГО
-
- Пользователь
Напишите ссылку регламента. Где могу посмотреть Регламент.