Воркшоп у Швейцарії 3-4.06.2023. Школа Го м.Гренобль

Обговорення останніх новин
Відповісти
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Воркшоп у Швейцарії 3-4.06.2023. Школа Го м.Гренобль

Повідомлення Наталья »

https://www.tiktok.com/@camistonedonthegoban

Вітання спортивним побратимам.

Минулими вихідними у нас відбулась надзвичайна подія, якою хочу поділитись з вами. Для українських біженців провели два воркшопи з Го представники школи Го гренобльського клубу. Це найближчі наші сусіди, відомі найсильнішою школою Го для дітей у Франції.
Черпіонка Франції Мілена Бокле, чемпіон м. Гренобль Лоік Ербефер та засновниця проекту міжнародних ігор жінок по всьому світі, у якому прийняли участь декілька українських спортсменок, директорка школи Камій Левек.

Приміщення надали благодійники, на майстер-класи завітали українські родини. 💛💙🇨🇵🇨🇭💪⚫⚪🌍🌎🌏🇺🇦

Публікації про захід є у мережі фейсбук, лінкдін і також на каналі Камій у тіктоку.

Щаслива була бачити гошних друзів України, і щиро вражена рівнем викладання школи, стаж вчителів якої 17 років. Презентація про Го включала інформацію про наших про та найсильніших наших юних спортсменів. Дуже трепетно було чути і бачити її на екрані, далеко від дому, від іноземців.

Сьогодні, як і вчора, і рік тому, у повсякденному спілкуванні всюди люди висловлюють щиру підтримку Україні та захоплення нами. Дякуємо всьому світові за підтримку у нашому відстоюванні власних кордонів та забезпечення місті нашої цілісності на всіх рівнях 💖🙏🇺🇦

https://www.linkedin.com/posts/ukraine- ... er_android
Аватар користувача
Наталья
Advanced Member
Повідомлень: 1351
З нами з: 01 листопада 2011, 11:48

Re: Воркшоп у Швейцарії 3-4.06.2023. Школа Го м.Гренобль

Повідомлення Наталья »

Трохи новин з Швейцарії, де сьогодні у школах розпочався новий навчальний рік. Планується, за погодженням з керівництвом та за його рекомендацією, подальше ознайомлення учнів деяких шкіл з грою Го, за запитом від вчителів. Побачимо, як далі буде. Обов'язково напишу 💛💙💪⚫⚪🌎🌏🌍🇨🇭
...
https://edu.ge.ch/enseignement/ep21/res ... elles-4707
Відповісти