Weiqi Tournament of the 2st "Mind Master" Mind Sport Meeting on October at Hangzhou, China.

Відповісти
Аватар користувача
Dmitriy
Президент УФГО
Повідомлень: 1781
З нами з: 05 квітня 2003, 11:23
Розряд: 5d
Звідки: Киев, Украина.

Weiqi Tournament of the 2st "Mind Master" Mind Sport Meeting on October at Hangzhou, China.

Повідомлення Dmitriy »

Шановна асоціація/федерація Go,

Це Ханчжоуське відділення Китаю Цюань.

Дякуємо за велику підтримку, першу зустріч "Розум майстра" з спортивного мислення, яку ми успішно провели минулого року. Незважаючи на епідемічну ситуацію, турнір Weiqi (іноземна група) довелося проводити онлайн, усі гравці отримали великий досвід, а любителі розумового спорту у всьому світі налагодили дружбу. Ось посилання на деякі відео та фотографії 1 -ї спортивної зустрічі розуму.

https://shangzhibo.tv/watch/10177295?sh ... y=22672870
https://mp.weixin.qq.com/s/B-i75sP9_quUwApsP7HOzQ
第一 届 “智 圣” 智力 运动 产业 博览会 , 届 “智 圣” 智力 运动会 开幕 式 me (meipian.cn)

Зараз ми збираємось провести 9 -ю Китайську міжнародну культурну виставку з ци (спортивного розуму) та 2 -й турнір з турніру "Цзиньцяогуолв" з Вейці 2 -ї зустрічі "Розумний майстер" зі спортивного мислення у жовтні у Ханчжоу, Китай. На жаль, цього року ситуація з COVID все ще не минула, тому нам потрібно продовжувати проводити турнір Weiqi (іноземна група) онлайн.

Додається регламент турніру з вейкі. підсумовуючи минулорічний досвід, ми змінюємо призи на готівкові, а не на авіаквитки, оскільки епідемічна ситуація досі незрозуміла, а також змінюємо книги weiqi на електронні матеріали, щоб гравці могли отримати більше ресурсів.

Щиро запрошуємо вас стати допоміжним підрозділом 2 -го турніру "Weiqi" кубка "jinqiaoguolv" 2 -ї зустрічі спортивного розуму "Майстер розуму" та членом MSDF (Федерація розвитку розуму спорту), брати участь у турнірі Weiqi та популяризувати розумовий спорт разом.

Як допоміжний підрозділ та член MSDF, не буде жодних фінансових запитів. головне "завдання" - закликати гравців брати участь у наших заходах і давати нам пропозиції щодо того, як краще організовувати події та як краще розвивати розумовий спорт.

Будемо дуже вдячні, якщо Ви знайдете час, щоб відповісти на наші питання:
1. Чи не могли б ви сказати нам, чи не любите ви бути нашим допоміжним підрозділом та членом MSDF до 6 вересня?
2. Чи могли б Ви закликати гравців асоціації зареєструвати турнір до 13 вересня? якщо під час реєстрації виникнуть проблеми, будь ласка, зв’яжіться зі мною будь -коли.
3. Чи могли б ви допомогти нам просувати турнір, щоб повідомити більше іноземних гравців?
4. Не могли б ви зробити короткий відеоролик на 1 хвилину, щоб привітати 9 -ю Китайську міжнародну виставку культури ци та 2 -й турнір з цзиньцяогуольв "Цзіньцяогуолв" з Вейці 2 -ої зустрічі спортивного розуму "Майстер розуму"? Оскільки ситуація з COVID -інфекцією ми можемо не зустрітись у Ханчжоу цього року, тому ми хотіли б представити ваше відео, щоб усі інші китайські організації знали про підтримку вас та вашої організації.
5. Чи є запитання/пропозиції, які ви хочете задати/розповісти нам про те, як краще розвивати розумовий спорт, або якщо ви хочете дізнатися більш детальну інформацію про будь -яку діяльність?

Щиро дякуємо за ваше терпіння, і ми сподіваємось, що одного дня після епідемічної ситуації ми зможемо зустрітись у Ханчжоу.
Аватар користувача
Dmitriy
Президент УФГО
Повідомлень: 1781
З нами з: 05 квітня 2003, 11:23
Розряд: 5d
Звідки: Киев, Украина.

Re: Weiqi Tournament of the 2st "Mind Master" Mind Sport Meeting on October at Hangzhou, China.

Повідомлення Dmitriy »

Регламент.
weiqi tournament regulation.docx
(25.8 Кіб) Завантажено 116 разів
Відповісти