Ґо-буклет для початківців
-
- Тренер
- Розряд: 4d
- Контактна інформація:
Re: Ґо-буклет для початківців
Постараюсь донести яснее свою мысль. Как я это понимаю. Цель Константина- обучающая. Цель буклета- ознакомительная.Оценка производится по количеству людей.
Если преследовать первую цель, обучающую, то, возможно, победит Константин. Если вторую,ознакомительную, то думаю, что буклет:) ...Хотя если Константин будет обучать и при этом всем вокруг раздавать буклеты, то возможна ничья:)
Если преследовать первую цель, обучающую, то, возможно, победит Константин. Если вторую,ознакомительную, то думаю, что буклет:) ...Хотя если Константин будет обучать и при этом всем вокруг раздавать буклеты, то возможна ничья:)
-
- Advanced Member
Василий выше уже написал, что предлагаемый буклет смысла раздавать нет - это уже макулатураVassko писав:Постараюсь донести яснее свою мысль. Как я это понимаю. Цель Константина- обучающая. Цель буклета- ознакомительная.Оценка производится по количеству людей.
-
- Advanced Member
а мені подобається версія Юрія, яка пояснює користь від го. це робота на рівні державного методиста, на нівні наукової статті, а не поп-журналу. він -тестер, який дуже прискіпливо вивчає потреби і результат, та вже вчить го групу. це новий вчитель у Львові. його потреби та потреби дорослих учнів-спеціалістів для початку вона задовольнила. буклет подобається і викладачу-математики з КПІ (1кю), кольорова версія подобається іншому вчителю. так що ваша думка - єдина і я не буду спитяти процес лише через вас. ця тема закрита.nashsir писав:Василий выше уже написал, что предлагаемый буклет смысла раздавать нет - это уже макулатураVassko писав:Постараюсь донести яснее свою мысль. Как я это понимаю. Цель Константина- обучающая. Цель буклета- ознакомительная.Оценка производится по количеству людей.
але якщо вам потрібний інший буклет, назвем його номер 2, для закріплення правил після ознайомлення, то напишіть текст, покажіть зображення, які вам підходять, і попросіть в когось, наприклад, в мене його оформити, а то ваша критика неконструктивна без альтернативи. дійсно ж, номінально таких людей з комплектами мало -капля в морі. буклетів номер 2 треба набагато менше, ніж номер 1 і лише після номер 1.
коли ви почнете щось дійсно робити, а не просто базікати, а потім до вас причепиться голослівний вболівальник не правил, як ви, а стратегії та та тактики, та назве ваш буклет макулатурою, а ваші ідеї гімном, ви опинетесь на моєму місці і може до вас дійне, як ви агресивно взаємодієте зі світом і наскільки це неприємно. успіхів.
Востаннє редагувалось 01 липня 2016, 18:07 користувачем zivilizazia, всього редагувалось 1 раз.
-
- Advanced Member
на жаль, незалежно - чи це спільнокошт, чи приватні гроші, чи грант, - їх буде марно витрачено на цей буклет - краще придбати комплекти для початківців
Востаннє редагувалось 01 липня 2016, 19:00 користувачем nashsir, всього редагувалось 1 раз.
-
- Advanced Member
ви такий великодушний та просвітник, але зверніть увагу, як скромно та просто вміє сказати людина, без того, щоб доводити іншу та прощати її:nashsir писав:Шановна пані, вибачаю Вам вашу жіночу емоційність та імпульсивність, але перш ніж щось робити, краще спочатку подуматиzivilizazia писав:коли ви почнете щось дійсно робити, а не просто базікати, а потім до вас причепеться голослівний вболівальник не правил, як ви, а стратегії та та тактики, та назве ваш буклет макулатурою, а ваші ідеї гімном, ви опинетесь на моєму місці і може до вас дійне, як ви агресивно взаємодієте зі світом і наскільки це неприємно. успіхів.
Повідомлення Father Alex » Вчора, 03:40
Кілька нотаток:
В умовах гри п.2 співпадає з п.5 з моєї точки зору, а також не дуже зрозумілий. Якщо конче потрібно, то ліпше п.2 поставити в кінці правил...
Особистостей багато, та тількі 2 імені широко відомі. Чи не краще було б назвати Білла Гейтца, Робіна Вільямса, та Урсулу Ле Гуін або вказати, хто були ці відомі люди (Нобелевські лауреати тощо...)
Також було б краще замінити скорочення 1 п. на 1 професійний тому що таке скорочення не душе зрозуміле для новачків.
І ще: в Вікіпедіі говориться, що вік гри го біля 5500 років.
- Dale_Knighterrant
- Advanced Member
- Розряд: 20k
- Контактна інформація:
Ну во-первых я так глубоко не разбирал содержимое буклета - возможно что текст и неудобоваримый, тут я ничего утверждать не могу. А во-вторых по поводу найти с кем сыграть обучающую партию. Я точно знаю что для тех кто только собирается изучать Го найти никого не получится раньше чем найдешь Го-клуб и там начнешь играть. Я это хорошо помню поскольку сам учусь только третий месяц. Да и то в свой клуб "Косуми" попал не сразу а только со второй попытки, первый клуб в который я хотел записаться я так и не попал. А вы говорите "надо найти с кем сыграть".nashsir писав:Андрей, в том-то и дело, что содержание буклета неудобоваримо
Что и пытался донести до автора/-ов, разобрав текст "по косточкам": его необходимо переписать полностью
Если бы я в таком стиле и таким языком рассказывал бы о Го и объяснял бы правила, то вряд ли бы кто-либо заинтересовался игрой
А вот красочно изданный буклет/серия буклетов о Го-пословицах (или о константах Го) с иллюстрациями действительно были бы незаменимы и для тренеров и для новичков...
ПС. Странно, что не с кем сыграть обучающую партию Так надо найти с кем сыграть! Не понимаю как этот буклет Вам поможет?!
С уважением, Карпов Андрей
-
- Advanced Member
Востаннє редагувалось 02 липня 2016, 09:03 користувачем nashsir, всього редагувалось 1 раз.
-
- Advanced Member
-
- Advanced Member
- Розряд: 2d
Може бути цi постери (на жаль не знаю як викласти малюнок, то розмiщую лiнки: http://c2n.me/3zNxuNB , http://c2n.me/3zNxyPZ) додадуть нових iдей. Також вважаю необхiдним на буклетi залишити мiсце для контактної iнформацiї.
- Dale_Knighterrant
- Advanced Member
- Розряд: 20k
- Контактна інформація:
Полностью с этим согласен! Возможно контактная информация и не обязательно, но желательна.Father Alex писав:Також вважаю необхiдним на буклетi залишити мiсце для контактної iнформацiї.
С уважением, Карпов Андрей