Чемпіонат Бережанського району серед дітей до 12 років

Питання розвитку Го в Тернопільської області

Модератор: Lulovi

Відповісти
Lulovi
Advanced Member
Повідомлень: 231
З нами з: 01 травня 2011, 23:15
Звідки: Галичина

Чемпіонат Бережанського району серед дітей до 12 років

Повідомлення Lulovi »

Чемпіонат Бережанського району серед дітей до 12 років відбувся 15-16 січня 2012 року в кабінеті інтелектуальних ігор ЗОШ №1. Подяка директору школи Антимису Ваcилю Васильовичу.
Небагато учасників зібрав турнір. Всі бажали перемогти, про що свідчила боротьба у кожній партії. Лише Влад Проданюк своєю грою поступався іншим. Назар Боянович грав переважно в атакувальному стилі, часто не думаючи про захист, що й стало причиною стількох поразок. Діані Легеті не вистачає впевненості і віри у свої сили, у те, що виграти можна у кожного. Вадим Онанко показав набагато іншу гру ніж до турніру. Для багатьох його гра стала приємною несподіванкою. Своєю грою він всім дав зрозуміти, що велике бажання перемогти - це частка перемоги. Олександр Пилипишин зіграв як завжди, надійно і впевнено.
А от всіх найбільше вразив поступ Павла Крупи. Не так давно (в кінці грудня) він освоїв правила гри, а тут вже демонстрував достойну гру. Результат не змусив чекати - 3 місце! Розіграли перше місце ті, від кого цього й очікували. Влад Марисюк та Андрій Махновець найбільше тренувались. Праця дає результат!
ЧР Бережанського до 12р, 15-16.01.12.PNG
IMG_2105.jpg
IMG_2106.jpg
IMG_2108.jpg
Відповісти